Huidverbetering

De wetenschap van Circadiaan ritmes:

De term Circadiaan ritme zegt je misschien niks, maar van je biologische klok heb je vast wel al gehoord. Dit genetisch bepaalde en dus aangeboren mechanisme regelt allerlei lichamelijke functies met een bepaalde periodiciteit.

Om het eenvoudig samen te vatten: overdag moet je huid beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf, en ’s nachts gaat ze in herstelmodus. Het is dus belangrijk om jouw huidverzorging hier op aan te passen.

Onze gespecialiseerde behandelingsproducten gebruiken innovatieve ingrediënten en technologieën om een grote hoeveelheid huidaandoeningen aan te pakken, waaronder veroudering, acne, dehydratie, pigmentatie en rosacea.

Door regelmatige professionele behandelingen aan te vullen met een aangepaste thuisverzorging die consequent wordt aangebracht, worden beiden door elkaar versterkt en krijg je een sneller én beter resultaat.

 

Als eerste behandeling ben je verplicht om een 'Meet & Treat'  te kiezen. Na een huidanalyse en scan kunnen we een afgestemde behandeling op jouw noden van de huid samenstellen. Zo kan je huid kennis maken met de actieve ingrediënten zodat we later doelgerichter kunnen werken op jouw huidproblemen. 

inclusief: aangepast product pakket voor 2 weken. 

 

Behandeling in de kijker:

DERMAPLANE PRO 

Dermaplaning is afkomstig uit Amerika en werd veertig jaar geleden voor het eerst uitgevoerd door dermatologen en plastische chirurgen als voor behandeling om chemische peelings dieper in de huid te kunnen laten doordringen. edurende het jaar wordt de hoornlaag dikker en ontstaan er onzuiverheden. De huid kan er hierdoor grauw en vaal uit gaan zien. Een dermaplaning behandeling zorgt direct voor een mooie glow. 

 

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen, vellus (dons)haren door middel van een, speciaal voor dermaplaning ontworpen, steriel chirurgisch mesje verwijderd worden. 

Dermaplanning zorgt voor een betere opname (tot60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt.