COVID-19 UPDATE

SAMEN STAAN WE STERK! & #BLIJIFINUWKOT

Naar aanleiding van het coronavirus (COVID-19) en de meest recente overheidsmaatregelen is Bella Vista Huidinstituut gesloten tot en met 3 mei. Aangezien de gezondheid van onze klanten absolute prioriteit is, zullen wij deze maatregelen strikt in acht nemen. Alle producten kunnen besteld worden via e-mail, social media of telefonisch. Deze worden GRATIS aan huis geleverd. 

 

Zo graag als we willen dat het virus verdwijnt, zo graag willen we dat jij jouw huid nog kan verzorgen in deze vreemde tijd. Daarom hebben wij voor jou een oplossing!

Onder deze tekst vind je een document. Duid aan wat bij jouw huid past en stuur ons jouw resultaat door via mail, social media of WhatsApp. Lukt het je niet om het document te downloaden? Ga dan snel naar onze social media en screenshot de afbeelding in onze story.

Vergeet ons zeker niet te laten weten wat voor producten je nodig hebt om jouw me-time moment helemaal te vervolledigen en wij zorgen dat je snel een gepersonaliseerd pakketje skincare producten ontvangt!

Uiteraard zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar voor verdere vragen!

Tot snel? ;-)