Make-up

LASH LIFT

+ Voor perfect gepositioneerde wimpers
+ Resultaat van gemiddeld 6 weken!
+ Laat natuurlijke wimpers langer lijken
+ Geschikt voor lange en korte wimpers
+ Niet getest op dieren!

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Wil je je eerste afspraak boeken? boek dan 7 dagen op voorhand een eerste consult. Bij een eerste consult gaan we na of je niet allergisch bent van de producten. 

 

 

WORKSHOP

 

Bella Vista werkt enkel met zorg uitgekozen producten. Voor de make-up heb ik gekozen voor de 100% minerale make-up van BellaPierre, make-up én verzorging in één. Wil je graag de minerale make-up van BellaPierre leren kennen? Dan is een workshop samen met vriendinnen of alleen ideaal voor jou! 

Groep workshops vanaf 4 personen (max 8p): €15 pp (incl. make-up borstels, producten, facecharts, vernapperingen en drank) 

Eén op één workshop: €45  (incl. make-up borstels, producten, facecharts, vernapperingen en drank) 

(telefonisch afspraak maken) 

 

 

BRUIDSMAKE-UP 

 

Op deze bijzondere dag wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Daarom ga ik graag met je in gesprek over je wensen en eventuele voorbeelden van wat je mooi vindt. Dit vertaal ik graag in een make-up die mooi in lijn met je stijl is, en uiteraard de hele dag goed blijft zitten. Zo hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen over te maken.